Ervaringen cliënten / opdrachtgevers

Anita

Na een paar enorm zware jaren achtereen te hebben doorstaan, zat ik er zelf helemaal doorheen. Niet gek op zich, maar vragen om hulp is niet iets wat van nature in mij zit. Van mij werd altijd maar verwacht dat ik me er wel doorheen sleepte, ik zou me hoe dan ook wel redden. Maar, ook ik ben een mens met emotie en gevoel, geen robot.

In februari heb ik de moed bij elkaar gesprokkeld en besloten om contact op te nemen met Gwen, ik kon niet meer, het vaatje energie was leeg. Het vechtertje in me was gesloopt. Meteen aan de telefoon al een heel goed en fijn gesprek gehad, wat voor mij weer wat nodige rust creëerde. De eerste afspraak was bij Gwen.
Het was voor mij erg emotioneel en zwaar, maar door de rust van Gwen was het te doen. Ik voelde me meteen vertrouwd en veilig bij haar. Het woord “moeten”, “moet” niet, dat leerde ik meteen.
Hoe ze het deed, ik snap het nog steeds niet, maar ze kwam vrijwel meteen bij de kern van mijn pijn. Ik kreeg oefeningen mee en heb me daar goed aan gehouden. Best even wennen, maar goed te doen en geloof me, het heeft geholpen en hoe! Vervolgafspraken gingen i.v.m. afstand en Covid-19 via Facetime, wat overigens geen enkel probleem was.

In het verleden heb ik ook wel eens afspraken bij een psycholoog gehad, maar dat was slechts een korte termijn oplossing. Het standaard gebeuren wat op de lange termijn niet helpt (dat bedoel ik niet respectloos).
Nu, een paar maanden later, voel ik me sterker dan ooit. Ik ben eindelijk weer blij met mezelf. Voor het eerst kan ik hardop zeggen dan ik van mezelf houd, dat ik wel degelijk wat waard ben en er mag zijn. Tot voor kort was dat voor mij ondenkbaar: ik zag mezelf altijd als waardeloos en overbodig. Zonder Gwen was me dat nooit gelukt en ik ben haar dan ook enorm dankbaar daarvoor.

Mocht ik ooit weer terugvallen in mijn oude routine, dan zal ik niet twijfelen om weer contact met Gwen op te nemen. Hoe je het ook wendt of keert, hulp vragen is geen teken van zwakte, juist niet. Het is meer een teken van sterkte, want je wil vooruit.

Gwen, nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles! Je steun, begrip, respect, rust, wijsheid, warmte en gewoon voor “jou” om wie je bent. Ik kan niet anders dan je oprecht aanbevelen en dat doe ik dan ook!


Yvette

Bij mijn eerste kennismaking met Gwen voelde ik mij gelijk op mij gemak. Dit gevoel heeft ze mij bij alle afspraken gegeven.

Gwen is een vrolijk, open en eerlijk persoon die er alles aan doet om iemand te helpen en op zijn gemak te stellen.
Ze heeft mij geholpen in het vergroten van mijn zelfvertrouwen en tools gegeven in het anders denken over mijzelf, het zoeken naar een baan die echt bij mij past en positiever naar mijzelf te kijken. Gwen liet mij letterlijk en figuurlijk weer met beide benen op de grond staan.
Ze geeft de aandacht en behandeling die nodig is en dat is voor iedereen verschillend. Dit voelt ze feilloos aan.
Ik ging met veel plezier naar haar toe en zal haar zeker missen.


Jenny

Dankbaar, hoopvol, vertrouwen

Nog middenin mijn proces! Na lange wachtlijsten en hulp gehad bij een psycholoog voelde ik mij nog niet beter! Ik voelde me zelfs erg in de steek gelaten en niet gehoord toen zij bepaalde dat het traject was afgelopen en ik me nog zo voelde. Ik snapte er niks van en werd meer onzeker en steeds meer het gevoel: ik ben dus niet te helpen en het niet waard. Het is mijn schuld! Door bijna twee jaar in de ziektewet kwam ik in het spoor 2 traject terecht en zo bij Gwen.

De eerste afspraak vergeet ik niet meer. Binnen 5 min voelde ik mij rustig en kwamen er tranen, niet meer te stoppen. Gwen voelde mij aan en zei hardop wat ik voelde van binnen en een gevoel van warmte/ begrip en gehoord worden overspoelde me helemaal!
Wat was dit fijn! En meteen een gedachte door mijn hoofd: misschien is het nog niet over, misschien heb ik nog iets in mij dat ik wel beter kan worden. Dat gevoel kreeg ik bij Gwen.

Ik wilde stoppen bij mijn psycholoog en meteen de overstap maken naar Gwen. Wat ging ik fijn en met een sprankeltje hoop naar huis na dat eerste gesprek! Toch vond ik het moeilijk en het heeft me nog even gekost om de andere hulp los te laten. Het vertrouwen in iemand. Ook een fijn persoon, maar voor mij niet de juiste weg! Vasthouden aan iets wat niet goed voor me was en waar ik me eigenlijk slechter door ging voelen en toch daaraan vasthouden! Kan dat niet uitleggen! Vertrouwen zo moeilijk!

Maar dat ik bij Gwen verder wilde was zeker. Het ervaren steeds weer en nu nog, de warmte/ rust en het begrip en aanvoelen wat je nodig hebt. Zo ontzettend fijn!
Gwen laat je in je eigen kracht geloven. Je mag jezelf zijn en ze is er echt voor je! Ik mag ervaren met kleine stapjes dat ik het aan kan en mezelf mag leren kennen en mag kiezen voor mezelf. Het is een moeilijk proces voor mij, maar ik krijg er steeds meer vertrouwen in dat het mij gaat lukken! Van het niet meer zien zitten naar hoop en geloof in mezelf. Ik vind het heel bijzonder hoe Gwen er voor me is tijdens deze reis op zoek naar wie ik ben, wie ik mag zijn van mezelf en wat ik los mag gaan laten/ verwerken! En ja ik kies voor mezelf! Ik weet niet hoe, maar hoe Gwen je aanvoelt en er voor je is en je begeleidt in je eigen proces is voor mij wonderlijk en zo fijn!

Als er iemand hulp nodig heeft zou ik Gwen zeker aanbevelen en aanraden een afspraak te maken om zelf te ervaren wat ze voor jou kan betekenen met haar groot invoelend vermogen/ warmte en begrip! Je echt gehoord voelen en fijne goede begeleiding in hoe het anders kan en wat voor jou werkt om dat samen met haar te kunnen bereiken!


Angelique

Gwen is echt geïnteresseerd en persoonlijk. Ze is voor mij een voorbeeld van iemand die bij haar gevoel blijft en niet meegaat in systemen. Gwen heeft lef om voor zichzelf te gaan staan. Ze is een verademing. Het is twee-richtingsverkeer, Gwen stelt goede vragen, is duidelijk en ze confronteert met respect, ze is spiegelend, ze stemt af en gaat recht naar de kern van het probleem. Gwen ziet lagen van mensen. Alles viel in de laatste sessie samen; ik ben mezelf gaan zien!


Saskia

Zojuist zat ik door het notitieboekje te bladeren dat ik de afgelopen maanden heb bijgehouden van mijn sessies met Gwen. En ik kan eigenlijk wel concluderen dat ik een enorme groei heb doorgemaakt.
Tijdens de sessies zijn we zowel bezig geweest met het invoelen voor grote keuzes die ik moest maken in mijn leven, als met mijn innerlijke ontwikkeling.

Iedereen die Gwen kent weet dat zij een prachtig mens is met een hart van goud. Wat ik heel prettig vind tijdens onze sessies is dat Gwen iedere keer opnieuw kijkt waar ik op dat moment behoefte aan hebt.
Het is niet een vast programma wat afgewerkt moet worden, mijn ontwikkeling en hetgeen waar ik op dat moment behoefte aan heb staat voorop. Voor mij staat de vlinder symbool voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik Gwen leerde kennen zat ik volledig in mijn eigen cocon en zij heeft mij geholpen om uit te groeien tot een vlinder.

Natuurlijk gaat een dergelijk proces met vallen en weer opstaan en dat zal ook altijd zo blijven. En dat is oké, zolang je merkt dat je uiteindelijk blijft groeien kun je niet anders dan trots zijn op jezelf.
Zonder Gwen had ik niet zo snel deze stappen kunnen maken, dus nogmaals heel erg bedankt dat je gewoon bent wie je bent en mijn dank dat je mij wilt begeleiden.
Marinke

Na anderhalf jaar burn-out kwam ik tijdens mijn re-integratieproces bij Gwen terecht. Volledig terugkeren in mijn huidige baan lukte niet, hoe graag ik ook had gewild.
In anderhalf jaar uit de running zijn, gebeurt er veel in je hoofd. Het was een moeizaam, maar mooi proces, waar uiteindelijk ook Gwen een deel van werd.

Ik heb me enorm op mijn gemak gevoeld, wat ik heel belangrijk vind. Doordat ik me begrepen voelde, ze op een goede manier met me meedacht, ze me hielp mijn kwaliteiten en talenten te ontdekken en ze me af en toe “een schop onder de kont” gaf, is het een mooie ontdekkingstocht geworden naar een nieuwe baan.

Want wat voor talenten heb ik eigenlijk? Waar ben ik goed in? Maar vooral, waar word ik blij van? Met die vragen werd ik onder andere geconfronteerd. En tijdens het traject ben ik begonnen met een nieuwe baan waar ik veel beter op mijn plek zit!’


Sylke

Een wandeling met Gwen is een cadeau voor jezelf!
Ze maakt je door verschillende oefeningen + meditaties bewust van jezelf.
Mijn gedachten worden stiller
En ik vind er mijn rust weer terug.
Dank je lief mooi mens.


Anoniem

Haar manier van begeleiden spreekt mij ontzettend aan, ze weet je te motiveren om naar mogelijkheden te kijken waaraan ikzelf niet gedacht heb en heeft een ontzettend groot vermogen om op korte tijd de capaciteiten van me in te schatten. Deze ben ik zelf ook gaan zien!
Marieke

‘Gwen, bedankt voor je luisterend oor, je empathie, je warmte en steun.
Ook bedankt voor het kleiner maken van de stappen, het wegdenken van beren op de weg en je vertrouwen in mij.’


Corrie

Lieve Gwen,
bedankt voor de fijne begeleiding het afgelopen half jaar. Mede dankzij jou heb ik nu weer geloof in een toekomst. Want hoe moeilijk die ook nog zal zijn, ik heb een nieuwe start gemaakt in iets waar ik gelukkig van word.
Jouw vertrouwen in mij, was groter dan dat van mijzelf. Heel veel dank hiervoor.
Liefs


Carolien

Gwen is een prachtig mens. Doordat zij zichzelf is, geeft dat mij het gevoel dat ook te mogen zijn. Zij haalt kwaliteiten in mij naar boven die belangrijk voor mij zijn. Het vertrouwen in mijzelf en het zelfhelend vermogen, waardoor ik de kracht kan voelen die ik zo miste. Zij spiegelt mij, op een liefdevolle manier, wat mijn liefde is voor mijzelf.
Na een familieopstelling, begeleidt door Gwen, zijn er voor mij een hoop dingen opgehelderd en uitgezuiverd.
Zo is even samenlopen op mijn pad een verademing.


Jofke

Tijdens deze sessies werkt Gwen psychodynamisch; ze zet verschillende technieken in als regressie, innerlijk kind werk, en familieopstellingen.

We zochten naar waar mijn vastzittende patronen vandaan komen en boekten meteen al resultaat. Dankjewel Gwen!
Een bezoekje bij jou is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer bewustwording en loslaten van vastzittende emoties!


Ingrid

Gwen coached me during her education during a difficult period when I lost my job which effected my career and personal life.

She is a professional coach with a personal and creative approach letting herself be guided by the personal circumstances of the moment and situation.

Using nature and surroundings makes the walking coaching supurb and easy to come in touch with your true self and strengths. It helped me to determine my goals and take the right decisions. I can highly recommend her.


Frieda

Als iemand goed naar je kan luisteren is het Gwen wel. Met haar empathisch vermogen heb je niet veel woorden nodig te vertellen wat jou bezig houd.
Ze prikt liefdevol dwars door je heen en met raad en daad helpt ze je door de moeilijkheden heen.


Adeleine

Ik heb haar ervaren als een zeer doortastend en betrokken persoon. Ze weet snel tot de kern van dingen door te dringen, wat mijn traject zeker bespoedigd heeft.


Stephanie Ham, Care4HR

Ik heb Gwen leren kennen tijdens een 2e spoortraject dat zij heeft begeleid in de rol van
re-integratieadviseur.
Gwen heeft tijdens het traject laten zien professioneel en betrokken te zijn. Haar kracht zit in de persoonlijke benadering en aandacht voor de menselijke kant in combinatie met het zakelijke belang.
Gwen is gefocust op een goede uitkomst en houdt daarbij zowel werkgevers- als werknemersbelang voor ogen. De manier van communiceren is prettig en duidelijk, daardoor zijn de verwachtingen helder.
Ik zou een samenwerking met Gwen zeker aanbevelen!
Daphne

Via een vriendin kwam ik bij Gwen terecht.
Ik was eerst wat sceptisch, maar meteen al na de eerste sessie merkte ik dat Gwen precies aanpakte waar bij mij de knelpunten waren.

Met haar hulp neem ik nu mijn eigen plek in, durf ik zonder aarzelen mijn grenzen te stellen en sta ik meer in verbinding met mijn ware ik.
Vol vertrouwen ga ik nu verder en groei ik elke dag een stukje verder in mijzelf te zijn.


Sandra

“In een periode van grote onzekerheid over gezondheid en terugkeer naar eigen werk, was Gwen mijn gids op de weg terug”.
“Van de gebaande paden afgaan, op een respectvolle manier en met oog voor wat ik belangrijk vond, samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen”.
“Het heeft mij goed gedaan, ik heb mezelf nóg beter leren kennen”.

Peggy Joosen, Joosen Advies

Al jarenlang werken wij heel prettig samen met Gwen. Of het nu gaat om een re-integratietraject of loopbaancoaching: Gwen weet als betrokken coach altijd snel tot de kern te komen, luistert aandachtig en vraagt door, ze is bijzonder sterk in het naar boven krijgen van kwaliteiten en om deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden. Hierbij houdt zij altijd de doelen van de cliënt voor ogen en begrijpt zij ook de verwachtingen en belangen van de werkgever en/of de bedrijfsarts. Vanuit haar ruime kennis en ervaring, maar vooral ook vanuit haar eigen-wijsheid en inzichten lukt het haar iedere keer weer om het verschil te maken. Zodat de cliënt zelfstandig en met vertrouwen de volgende passende stap maakt.